jke-webdesign

Websites diensten

onze stappen

Webdesign is niet alleen het bouwen van websites, het gaat om het maken van een online identiteit en het bieden van merkwaarde aan bedrijven. Het is een creatieve kunst die een belangrijke rol speelt in elk bedrijf. Een professionele webdesigner moet in staat zijn om esthetische interfaces te creëren die ook gemakkelijk te gebruiken en te functioneren zijn op elk apparaat.   Doe mee met het snelgroeiende jkei-webdesign voor een optimale en risicoloze webdesignervaring. Bij ons bent u verzekerd van kwaliteitsvolle diensten zoals het ontwerpen van websites.

Stap 1

jkei-webdesignteam luistert naar uw ideeën, begrijpt uw behoeften en eisen. Vervolgens ontwerpen we een concept dat evenwichtig is en dat u zal helpen om er een netwerk omheen te bouwen.

Stap 2

Samen creëren we een visuele identiteit, die aansluit bij het jkei-webdesign merk en van de hoogste kwaliteit. Dankzij een eenvoudig te gebruiken CMS (Content Management Systeem) kan alles wat u nodig heeft om uw website voor u te laten werken, worden opgenomen in het originele ontwerp.

webdesign

Verificatie

Onze website designer bestaat uit een ploeg van 2 ontwerpers, plus een paar uitbestede programmeurs. Daarom kunnen we ons richten op uw behoeften en specifieke eisen , om u de exacte website te geven die u wilt, zonder compromissen te sluiten.

benodigdheden

Wat u nodig hebt?

U hoeft niets te doen. We behandelen alles: webdesign, ondersteuning, boekhouding, opleiding… Alles. We zijn flexibel en werken samen met u om uw website op te starten. Besteed geen kostbare tijd. Laat ons alles voor u doen. Probeer ons uit om te zien hoeveel beter het ontwerp kan zijn.

Website

Prijzen

Het webdesignbedrijf jkei-webdesign biedt betaalbare diensten voor het ontwerpen van websites, met concepten, inhoud, verkooppagina’s, logo’s, hosting en domeinregistratie voor gemotiveerde e-Commerce-ondernemers. .#.

Basic Website

Al vanaf €499

Basic Webshop

Al vanaf €1595

Onze Klanten

Vertrouw op Jkei-Webdesign en we zullen ervoor zorgen dat uw website er goed zal uitzien.

Aryana Market

Algemene voedingswaren
Algemene info

Heeft u een vraag?

We zijn 7 dagen in de week beschikbaar  om u binnen de 24 uur een antwoord te bezorgen. De meeste vragen zijn eveneens te vinden in de FAQ.